قیمت نفت پس از ریزش سنگین شب گذشته، در معاملات روز پنج شنبه تحت تاثیر افت ارزش دلار آمریکا، بهبود یافت اما نفت برنت همچنان پایین ۸۰ دلار در هر بشکه ماند.
چشمانداز مبهم اقتصاد جهان و تشدید موارد ابتلا به ویروس کرونا در چین و تأثیر عوامل یادشده بر تقاضای نفت، مانع از افزایش قابلتوجه قیمتهای جهانی این کالای راهبردی در سال ۲۰۲۳ میشود.
قیمت نفت روز چهارشنبه با امیدواری بازار به بهبود تقاضای چین برای سوخت، بالاتر رفت اما نگرانیها نسبت به احتمال وقوع رکود اقتصادی و ازسرگیری فعالیت تاسیسات انرژی آمریکا بر اثر طوفان زمستانی مختل شده بود، روند افزایشی را محدود کرد.
قیمت نفت در معاملات روز سه شنبه تحت تاثیر تسهیل محدودیتهای کرونایی در چین که امید به بهبود تقاضا را برانگیخت و مختل شدن تولید انرژی در آمریکا، به بالاترین حد سه هفته اخیر صعود کرد.
نفت شاخص برنت در بازارهای جهانی در پی بهبود چشمانداز تقاضای سوخت چین و تصمیم آمریکا برای پر کردن ذخیرهسازیهای نفت خام نزدیک به ۸۰ دلار برای هر بشکه داد و ستد شد.
مدیر کل پیشین امور اوپک و ارتباط با مجامع انرژی وزارت نفت گفت: ما در سالها اخیر شاهدیم که به دلایل مختلف حلقه تحریم علیه ایران تنگتر شده و علاوه بر تحریمهای بینالمللی در داخل نیز وقتی راجع به اهمیت توان تولید صحبت میشد عدهای مخالفت میکردند که نفت باید برای نسلهای آینده بماند، بنابراین اکنون شاهدیم که وقتی توان تولید و مصرف و صادرات محدود میشود ...
شرکت سینوپک چین با آرامکوی سعودی توافقی برای ساخت فاز دوم یک پروژه پالایش به ظرفیت ۱۶ میلیون تن در سال و واحدهای اتیلن به ظرفیت ۱.۵ میلیون تن در سال در فوجیان، امضا کرد.
قیمتهای جهانی نفت خام با وجود تردیدها درباره طرح سقف قیمتی برای نفت روسیه در پی امیدها به احیای تقاضای سوخت در چین بهدلیل کاهش محدودیتهای کرونایی در همان سطوح زیر ۸۰ دلار تثبیت شد.
اخبار نفت: انرژی هستهای از گذشته به عنوان جایگزینی برای نفت مطرح بود اما سهم آن کمتر شده است. این نمودار تعداد راکتورهای هستهای را بر اساس کشور در سال ۲۰۲۲ و میزان تغییر آن از سال ۲۰۱۱ را نشان می دهد.
هماکنون، ۴۱۱ راکتور در جهان فعالند که ۲۶ راکتور کمتر از سال ۲۰۱۱ است.
گسترش سریع انرژیهای تجدیدپذیر ...